Till alla nya studenter

Jag riktar detta inlagg till alla framtida studenter pa Hawaii och da framforallt Jasmine som kommenterat pa bloggen. Forsokte lamna en kommentar pa din blogg men det fungerade inte. Da far det bli ett inlagg istallet :p

Till att borja med, STORT GRATTIS till antagningen pa Leeward College! Hawaii ar en underbar plats och det ar fa forunnat att kunna studera har! Tyvarrr kanner jag inte till sa mycket om ditt college eftersom jag helt enkelt aldrig traffat nagon darifran. De flesta gar antingen pa HPU eller UH Manoa.

HPU ar ett universitet som haller hog standard och de flesta lararna arbetar eller har arbetat inom det omrade som de undervisar. Vi har valdigt mycket laxor och uppgifter att gora infor varje lektion men tentorna ar lattare jamfort med hemma i Sverige (enligt mig). Det ar relativt enkelt att fa bra betyg sa lange man hanger med i tempot hela tiden.

Livet utanfor skolan ar nagot helt i sarklass och det finns mycket att gora och massa internationella studenter att lara kanna. Du kommer skaffa dig ett stort kontaktnat over hela jordklotet. Visst later det underbart?

Om du har nagra funderingar ar det bara att du hor av dig, alternativt fortsatter folja bloggen. Tack for visat intresse och aterigen GRATTIS och VALKOMMEN till Hawaii! Kulia i ka nu'u - Reach for the stars! :D

ALOHA!

Kommentarer
Postat av: Eleven på annan ort

Låter som ett bra ställe att studera på men förutom vädret så låter det faktiskt inte någon skillnad alls mot att studera 'på annan ort' än där man ursprungligen är ifrån t.ex. Malmö och det kan ju vara allt från Lund till Danmark eller Uppsala till England och allt där i mellan. Huvudpoängen är väl att byta vardag och träffa nya människor och det är inte unikt med Hawaii :)

2012-01-26 @ 08:12:11
Postat av: Jasmine

Tack för inlägget! Är verkligen jättenervös, men får väl lugna mig.. Det är ju trots allt ca 6 månader kvar tills jag åker haha. Fortsätter följa din blogg, den är superbra =)

2012-01-26 @ 11:30:29
URL: http://jasminesara.blogspot.com
Postat av: Linda & Alex

Vi ska också till Hawaii och plugga i höst. Även vi på Leeward ! Ska bli sjukt spännande ! Din blogg får oss bara att längta ännu mer :)

2012-03-27 @ 16:54:29
URL: http://kanoa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0