Dalai Lama is back in town

Jajamensan, ni läste rätt, Dalai Lama är på besök i Honolulu. Han var här för cirka ett år sedan och nu är han åter tillbaka för att föreläsa på UH Manoa (ett av universiteten). Jag hade tänkt gå men har ingen biljett så det blidde inget denna gång. All trafik har blivit omstyrd just idag så det är kö överallt. Tur man inte har bil!


Kommentarer
Postat av: tess

Hej!

Jag hittade di blogg för ett par veckor sedan. Jag håller just nu på att ansöak om studier på HPU till hösten och det är jätte roligt att läsa om hur du har det på hawaii. dreglar över alla dina härliga bilder! haha det ser verklign underbart ut. Jag undrar, hur mycket pengar går det åt där borta? jag har ordnat boende för första teminen och behöver då inte oroa mig för hyra då. Men hur mycket pengar går det på en månad, hur långt räcker csn? Man vill ju inte leva jätte snålt..

Vet du någon mer som bloggar om att bo på hawaii?

hare gött!! :)

2012-04-15 @ 21:19:02
Postat av: Linn

Hej Tess! Vad roligt att du surfar in på min blogg då och då, hoppas då får lite bra-att-ha-tips inför ditt kommande besök. Vad gäller CSN kan jag säga att det inte räcker långt alls. Jag gjorde av med drygt 30.000 kr utöver CSN lånet förra terminen. HPU ska även höja terminsavgiften med 12% för nya studenter till hösten så CSN pengarna kommer definitivt inte räcka långt. Meddela mig gärna om din mailadress om du vill ha fler tips och råd :) Du kommer älska Hawaii!

2012-04-17 @ 01:26:18
Postat av: tess

okej! men hur räknar du då? hade du betalat terminsavgiften med andra pengar oh sedan använt hela CSN plus 30? eller använde du en del av csn för att betala avgiften? jag har försök räkna på det där framoch tillbaka, men det är så svårt att veta hur mycket pengar det kommer gå varje månad. Jag gillar verkligen inte att snåla, så jag funderar på att börja efter jul istället och ta hansen och jobba i ett par månader till. För att verkligen vara på den säkra sidan. Men vill ju såklart komma iväg NUU! haha om du inte vill svara här så är min mejladress [email protected]

tack :)

2012-04-20 @ 22:08:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0