Flyttning till permanenta bostaden

Idag skulle vi som sagt lämna vår lägenhet på våning fem och flytta ner till våning två här på Hawaiian King. Eftersom både jag, Tina och Therese skulle till universitetet tidigt imorse blev tjejerna tvungna att åka hem på håltimmen och flytta alla saker till den nya bostaden.

Vi är dock mycket missnöjda med lägenheten då det inte är den lägenheten som vi såg på visningen! Den vi numera ska bo i tills vi åker hem i december har utsikt mot sopcontainrar och det är inte särskilt mysigt att sitta på balkongen. Jag kontaktade värden och meddelade att vi är missnöjda, inte bara med lägenheten i sig, utan klankade även ner på städningen. Det är smuts på golvet och i skåpen, lakanen ser otvättade ut och vissa saker fungerar inte. Jag kan tycka att vi på sätt och vis blivit förda bakom ljuset.

Hyresvärdens respons var inte särskilt trevligt, vilket inte direkt kom som en chock. Hon har egentligen varit väldigt hattig och märklig från dag ett. Men man kan ju tycka att om man betalt 3000 dollar i deposition och hyra ska man åtminstone kunna förvänta sig att det är rent! Trust me - the fight is not over yet!


Utsikt från trapphuset på femte våningen.

Kommentarer
Postat av: Christina

Go and get them Linn!

2011-09-10 @ 19:58:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0