Lägenhetsletandet

Idag vaknade vi tidigt för att gå på visning av lägenheten vi hade hittat igår. Tydligen är lägenheten vi ska bo i uthyrd för tillfället så vi fick titta på en annan identisk lägenhet högre upp i byggnaden. Studion var väldigt fin men kruxet är att inflyttningsdatumet inte är förrän i september. Kvinnan som hyr ut är väldigt märklig - hon ger oss olika bud och datum hela tiden så vi litar inte riktigt på att vi får korrekt information. Tidigare idag när vi träffade henne var det inflyttning 4 september och nu när vi pratade över telefon är det helt plötsligt 8 september.

Oavsett så är nästa "problem" att vi inte har någonstans att bo mellan den 31 augusti och 8 september. Jag checkar ut från hotellet 31 augusti och Therésé skulle egentligen bara bo hos sin kompis de första dagarna. Det ska även bo en tredje tjej med oss som för närvarande bor på ett sunkigt hostel så hon vill självfallet flytta så snart som möjligt. Kvinnan (Inna) som vi ska hyra lägenheten av skulle prata med en granne och se om vi kunde få bo där tills vi kan flytta in i vår egen lägenhet. Så inget är klart ännu. Utan ett påskrivet kontrakt litar jag inte på att dealen är klar.

En väldigt positiv sak med denna lägenhet är att den ligger i ett före detta hotell vilken gör att det är ganska påkostat. Det är massor av säkerhetsanordningar och man kommer inte in i byggnaden utan nyckel. Skulle någon mot förmodan göra det kommer man iallafall inte in i hissen utan nyckel. Så just nu hoppas vi att allt kommer flyta på härifrån och att lägenheten blir vår! Nedan ser ni bilder av ingången och den gemensamma poolen. Bilder på lägenheten kommer vid ett senare tillfälle (om allt går som det ska).



Kommentarer
Postat av: Chriss

Kul att du bloggar så mycket! Jättekul!



Ok, hoppas att hon inte är en skummis och att ni får den! Hur många kvm är den på??



:)

2011-08-28 @ 11:01:39
URL: http://chrissblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0