I have arrived - Aloha!

Igår kväll Hawaiian time landade vi på Honolulu Airport. Dessförinnan hade vi mellanlandat både i London (Heathrow) samt i Los Angeles. Resan har varit extremt påfrestande och vi var väldigt trötta när vi väl kom fram. Den värsta flighten var den mellan London och LA, dels för att det var den längsta flygningen, men också för att det var väldigt turbulent över Atlanten.

LA Airport var ett enda stort virrvarr och med våra knappa 3 timmar mellan flighterna var det riktigt tight med tiden. Vi var ganska oroliga att vi skulle missa planet. Det var mycket folk och långa köer överallt och eftersom vi även var tvungna att gå igenom tullen var vi nästintill övertygade om att vi inte skulle hinna. Dock haffade vi en väldigt trevlig anställd på flygplatsen som lät oss gå före i alla köer. Hade det inte varit för henne hade vi kanske fortfarande varit i LA. Tacka vet jag hjälpsamma människor!

Vi landade på Honolulu Airport 21.00 Hawaiian time, alltså 9.00 Svensk tid. Allt rullade väldigt smidigt i Honolulu. Vi fick ut alla väskor på nolltid och vi var väldigt tacksamma för att inget kommit bort på vägen. När vi hade plockat upp vårt bagage kom det fram en storväxt hawaiian som erbjöd s.k. Airport Shuffle till hotellet. Vi betalade endast 10 dollar var för transporten vilken var väldigt prisvärt. Väl inne i Shuffle bussen spelades hula hula musik och alla passagerare fick en varsin blomma. Då infann sig den otroliga känslan - vi är här, vi är på Hawaii!








Kommentarer
Postat av: Carol

Sacre bleu! Vad roligt att ni kom fram oskadda :) I miss you so much friend, vete fan om jag kan klara mig hela fem månader ... Vi måste hinna ses under julen, before I leave!

2011-08-26 @ 23:21:31
Postat av: Hanna

JAA! åh skönt att du är framme nu! ser fram emot att följa med på dina äventyr hihi kramar!!

2011-08-26 @ 23:45:18
Postat av: Linn

Tack tjejer ni är underbara! Ni är redan saknade kan jag intyga! Det är tufft att vara här borta på egen hand men vi får helt enkelt tänka att vi ses snart igen <3

2011-08-27 @ 00:24:42
Postat av: Chriss

Skönt att du är framme och att det gick bra till sist! Hoppas det går bra i lägenhetsjakten! Jag håller tummarna!



Har du kollat om Skype funkar?? ;) Abstinens redan :p

2011-08-27 @ 10:17:00
URL: http://chrissblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0