Bokat hotell på Waikiki Beach - Honolulu

Nedan blir mitt nya "hem" de första 6 nätterna i Honolulu. Ursäkta de otroligt dåliga bilderna och den fula layouten. Bättre än såhär blev det inte.

 

 

Läge
Ocean Resort Hotel ligger i stadsdelen Waikiki i Honolulu, nära Honolulu Zoo, Waikiki Beach och Waikiki Aquarium. Platser av intresse i närheten inkluderar Diamond Head och Ala Moana Center.

 

Hotellegenskaper
Ocean Resort Hotel har presentbutiker/tidningskiosker, valutaväxling och oövervakad parkering. Denna fastighet i Honolulu har evenemangsutrymmen bestående av bankettlokaler och konferensrum. Trådlös Internetanslutning finns tillgänglig i allmänna utrymmen. Företagstjänster, conciergetjänster och utflyktsassistans finns tillgängliga. Ytterligare bekvämligheter på fastigheten omfattar bankomat/banktjänster. Det här är en rökfri fastighet.

 

Rum
450 luftkonditionerade rum på Ocean Resort Hotel har kaffe-/tebryggare och värdeförvaringsskåp. Badrummen har dusch/badkar i ett, kostnadsfria toalettsaker och hårtork. Trådlös Internetanslutning finns tillgänglig mot tilläggsavgift. Rummen har telefon med telefonsvarare. Tv:n har kabelkanaler och betalfilmer. Rummen inkluderar även strykjärn/strykbräda och klockradio. Städning erbjuds dagligen och gäster kan på begäran få väckning. Alla rum är rökfria.

 

 

Ocean Resort Hotel

175 Paoakalani Ave


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0